Op onze website kunt u het laatste nieuws lezen van alles wat er bij onze vereniging gebeurd.

MEDEDELING IVM CORONA

Beste vissers,

Ondank het hengelsportprotocol van Sportvisserij Nederland, dat het organiseren van verenigingswedstrijden onder scherpe voorwaarden weer mogelijk maakt, hebben de federaties Zuid-West Nederland en Alm en Biesbosch besloten om tot 1 september geen toestemmingen te geven voor het organiseren van wedstrijden in hun wateren. Voor meer informatie onderstaande links naar de sites van de federaties.
 

Dit betekent dat wij tot 1 september geen wedstrijden mogen vissen. Onze wedstrijd ivm het 60 jarig bestaan zal dus ook niet doorgaan. De barbecue ivm het 60 jarig bestaan zal ook niet doorgaan.
 

Wij rekenen op uw begrip.  

Met vriendelijke groet,

HSV Het Palingparadijs

Oproep: nieuwe bestuursleden gezocht

Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden!

We zoeken nog mensen die het leuk lijkt om toe te treden in ons bestuur.

Iedereen met nieuwe leuke idee├źn is welkom en je kunt eventueel zelf aangeven wat je het liefst binnen het bestuur zou willen doen.

Wil je graag toetreden tot het bestuur of zou je graag willen weten wat het precies inhoud om in het bestuur van HSV Het Palingparadijs te zitten; neem dan contact met iemand van het bestuur of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.