Nieuws

 
Corrine v/d Pluijm gaat de organisatie van de wedstrijdvissers BBQ overnemen van Chris Versteeg. De jaarlijkse terugkerende BBQ word de laatste jaren gehouden bij Corrine en Bart v/d Pluim aan de Kerkweg te Nieuwendijk. Chris versteeg en zijn vrouw Adrie hebben jaren de kar getrokken en het een ieder zeer naar zijn zin gemaakt. Een goed stukje vlees, salade, drank in alle benodigdheden en als toetje 'ijs', alles wat een goede BBQ wenst wordt op deze avond verkregen. Langs deze weg wil het bestuur en de overige leden Chris en zijn vrouw bedanken.
Foto: Chris proost samen met Corrine op de overdracht.
BBQ 2014

Bij de nationale opruimdag van 2014 hebben diverse leden en vrouwen van de leden van HSV Het Palingparadijs zich ingezet om de griend van staatsbosbeheer nabij de Bakkerskil, voor de kenners "achter het hout", eens goed onder handen te nemen.
Het resultaat na twee uur opruimen waren 13 vuilniszakken tot aan de rand gevuld.
Mannen en vrouwen van HSV Het Palingparadijs die hieraan mee hebben gewerkt, namens het bestuur van HSV Het Palingparadijs vele malen dank voor u inzet!

IMAG1833

Op onze website kunt u het laatste nieuws lezen van alles wat er bij onze vereniging gebeurd.

 

Oproep: nieuwe bestuursleden gezocht

Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden!

We zoeken nog mensen die het leuk lijkt om toe te treden in ons bestuur.

Iedereen met nieuwe leuke idee├źn is welkom en je kunt eventueel zelf aangeven wat je het liefst binnen het bestuur zou willen doen.

Wil je graag toetreden tot het bestuur of zou je graag willen weten wat het precies inhoud om in het bestuur van HSV Het Palingparadijs te zitten; neem dan contact met iemand van het bestuur of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mededeling ivm Corona maatregelen

Dinsdag 13 oktober heeft het kabinet verscherpte maatregelen aangekondigd om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Deze maatregelen gaan in op 14 oktober om 22.00 uur en gelden voor de duur van vier weken. Dit houdt in dat er 4 weken lang geen wedstrijden georganiseerd mogen worden. Wij als vereniging hebben gelet op de onzekerheden rondom Corona en het te kort aan bestuursleden besloten om 2020 gene wedstrijden meer te organiseren.

 

Steur1

Steur2

Steur6

Steur4

Steur3

Steur5